Themapleinen

Eventplein

Eventplein

Op het interactieve festival-achtige Eventplein worden alle ingrediënten voor een geslaagd evenement, feest of festival samengebracht: evenementenbureaus, locaties, cateraars, licht en geluid leveranciers en andere event-gerelateerde aanbieders.

Coffee Break

Coffee Break

De Coffee Break is een plek waar de bezoeker even tot rust kan komen met een heerlijk kopje koffie of thee.Op het intieme pleintje met ‘San Marco’ look & feel staan twee mobiele koffie- en theekarren die de horecaprofessional voorzien van een gratis warm drankje. Aan lekkernijen zoals gebak, koek of chocolade zal het hier bovendien niet ontbreken. 

Coffee Experience

Coffee Experience

Koffie maken is tegenwoordig verheven tot een ware kunstvorm. Maar welke producten, diensten en innovaties zijn er allemaal en over welke kwaliteiten moet je beschikken om jezelf tot een echte barista te mogen rekenen?

Vega(n) Trendtour

Vega(n) Trendtour

Vega(n) is een trend waar je als horecaondernemer en -professional absoluut in mee moet gaan. De populariteit van 100% plantaardig eten is ongekend en de voorspellingen zijn dat deze ‘way of living’ nog grotere vormen gaat aannemen. Maar wat zijn nou de juiste producten en hoe vind je bijvoorbeeld het passende broodje of de juiste saus bij je vegan gerecht?

Beer

Beer

BBB Maastricht schenkt extra aandacht aan de kleinere (en micro) brouwerijen. Het ontdekken, proeven en leren kennen van bijzondere bieren staat centraal op Specialty Beer Bay en Beerstreet.