Skip to main content

Chef’s Table

Chapeau Magazine presenteert ook dit jaar weer de Chef’s Table op Folie Culinaire waar gasten kunnen genieten van gerechten van topchefs die koken met de producten van de aanwezige exposanten. Bij ieder gerecht wordt een bijpassende wijn geserveerd. Dit jaar zal Dennis van Veen, Sommelier van REM Restaurant, de moderator zijn gedurende de Chef’s Table sessies.

Bekijk hieronder de chefs!

UITVERKOCHT

Maandag 7 Oktober

Hoeve De Bies* - St-Martens-Voeren

Maurice Huynen

7 okt 12:30
3 gangen + amuse

Maurice Huynen van Hoeve De Bies, gelegen in St. Martensvoeren in de Belgische Voerstreek bekroond met een MICHELIN-ster, zal de eerste sessie in onze Chef's Table aftrappen. Chef Maurice Huynen en sommelier Peterhans van Harinxma creëren een verfijnde culinaire ervaring bij Hoeve de Bies waarbij elke hap een smaakexplosie biedt, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde wijnen, variërend van Bourgognes tot lokale ontdekkingen.
Bistrobar Beaune - Rozendaal

Fedor Kok

7 okt 15:00
3 gangen + amuse

Bistrobar Beaune is een sfeervolle bistro waar je kunt genieten van verfijnde gerechten in een ontspannen ambiance. Het menu combineert klassieke Franse invloeden met moderne accenten, aangevuld met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. De keuken wordt geadviseerd door chef Ron Blaauw, bekroond met twee MICHELIN-sterren.

Dinsdag 8 Oktober

Damianz - Roermond

Jeroen van Gansewinkel

8 okt 12:30 & 15:00
4 gangen + amuse

Damianz zal samen met Ambrozijn twee sessies invullen op dinsdag 8 oktober.

Damianz, het restaurant van het Arresthuis, biedt een eigentijds menu met een focus op seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten. Bij elk gerecht worden klassieke technieken gecombineerd met moderne invloeden. De wijnkaart biedt de perfecte aanvulling op de gerechten. Dit in combinatie met de warme en gastvrije service beleeft u bij Damianz een bijzondere gastronomische ervaring.

Ambrozijn - Valkenburg aan de Geul

Sven Nijenhuis

8 okt 12:30 & 15:00
4 gangen + amuse

Ambrozijn zal samen met Damianz twee sessies invullen op dinsdag 8 oktober.

In Ambrozijn draait alles om smaak en kwaliteit, met een menu dat de seizoenen volgt en lokale producten centraal stelt. Elk gerecht is een kunstwerk op zich, zorgvuldig bereid met oog voor detail en respect voor de ingrediënten.

Woensdag 9 Oktober

Kasteel TerWorm - Heerlen

Dave Beckers

9 okt 12:30
6 gangen + amuse

Kasteel TerWorm zal samen met Restaurant WY op 9 oktober invulling geven aan de laatste en extra lange Chef's Table sessie.

Bij Kasteel TerWorm dineert u in een historische setting. Het menu is geïnspireerd door de Franse keuken en heeft Aziatische invloeden. Daarnaast wisselt het menu mee met de seizoenen en maakt gebruik van de beste regionale ingrediënten.

WY - Maastricht

Ylja Berends & Wouter Vroonen

9 okt 12:30
6 gangen + amuse

Restaurant WY zal samen met Kasteel TerWorm op 9 oktober invulling geven aan de laatste en extra lange Chef's Table sessie.

In oktober 2024 openen Ylja Berends en Wouter Vroonen hun eigen restaurant, WY, in het bourgondische Maastricht. Geen onbekenden in de Limburgse topgastronomie, realiseren zij eindelijk hun langgekoesterde droom. Restaurant WY biedt een intieme setting met een kleine wijnbar beneden en een restaurant boven. WY belooft een unieke, persoonlijke culinaire ervaring te worden in het hart van Maastricht.

Sommelier/moderator

Sommelier - REM Restaurant

Dennis van Veen

Alle sessies

Dennis van Veen, sommelier bij REM Restaurant, zal de moderator zijn gedurende alle sessies.
TICKETS!