Columbus Trophy

Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs die in samenwerking met BBB wordt uitgereikt aan succesvolle start ups, die leverancier zijn aan de hospitality branche en/of een innovatief hospitality concept ontwikkeld hebben. Niet alleen wordt de award uitgereikt tijdens BBB Maastricht, ook presenteren de finalisten van Columbus Trophy zich gedurende 3 dagen centraal op de beursvloer.

Vergeleken met andere wedstrijden voor innovatieve horeca concepten in Europa, richt Columbus Trophy zich niet alleen op het product of dienst, maar ook op de ondernemer erachter.

Veel jonge ondernemers hebben grote ambities en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten als ze tegenslag ervaren. Wij geven hen het spreekwoordelijke duwtje in de rug.

Dit jaar hebben wij twee keer zoveel innovaties! De finalisten van 2020 hebben door de verplaatsing van de beurs helaas niet kunnen deelnemen. Tijdens editie 2021 krijgen zij alsnog een podium aangeboden. De finalisten van 2021 worden binnenkort bekend gemaakt. Onderstaand de finalisten van 2020. 

  1. Zzinga
  2. Willicroft
  3. Sauer Crowd
  4. PEARL
  5. Moldbrothers
  6. KRUSH
  7. Flexitarian Bastards
  8. Dave's True Food Flavours
  9. Davai