Masterclasses Saisonnier

MAANDAG 07 OKTOBER

 12.00 - 13.00 uur        Herbert Robbrecht – Restaurant Herbert Robbrecht – Vraesene (BE)

13.00 - 14.00 uur        Chiho Kanzaki & Marcelo di Giacomo – Virtus – Parijs (FR)

14.00 - 15.00  uur       Dmitry Bogachov – Mr.Bo – Sint Petersburg (RU)

15.00 - 16.00 uur        Julien Alano & Cédric Perret – Au Clair de la Plume – Grignan (FR)

16.00 - 17.00 uur        Jeroen De Zeeuw – Restaurant De Zeeuw - Haarlem (NL)

17.00 - 18.00 uur        Heiko Lacher – Anima – Tüttlingen – (DE)

DINSDAG 08 OKTOBER

 11.45 - 12.30 uur        Rob Roy Cameron  – Gazelle Mayfair– Londen (GB)

12.30 - 14.15 uur        Olesia Drobot – EM – Sint Petersburg (RU)

14.15 - 15.00 uur        Lucas Felzine – Uma – Parijs (FR)

15.00 - 15.45 uur        Valentino Cassanelli– Lux Lucis – Forte dei Marmi (IT)

15.45 – 16.30 uur       Aaron Adams – Farm Spirit– Portland (US)

16.30 - 17.15 uur        Torben Schuster– Güt Lärchenhof – Pulheim (DE)

17.15 - 18.00 uur        Nico Klaver – 't Kalkoentje-  Rhenen (NL)

WOENSDAG 09 OKOTBER

 11.00 – 13.00 uur       Grand Concours du Caviar Sturia

13.30 – 14.00 uur       Prijs uitreiking Wedstrijd

14.00 – 15.30 uur       Demo Asian Touch : Mark Vaessen – Sushisamba Amsterdam  & Mu Daeng in Schilde – Japanse traditionele keuken, Nikkei en Kaseikei + Thai Cuisine

15.30 – 17.00 uur       Jam Session No Waste Food