Hoppe Bites

Hoppe maakt van zoete koekjes en hartige zoutjes een cadeautje. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek, verrassend en met oog voor de trends en wensen in de markt. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten gezond, lekker én bewust genieten.

Het begon ooit met een serie koekjes, stuk voor stuk mooi verpakt om bij de koffie te serveren. Inmiddels experimenteren de productontwikkelaars van Hoppe iedere dag opnieuw met (natuurlijke) ingrediënten en nieuwe recepturen. Op zoek naar verrassende bakproducten passend bij de behoeften van onze klanten uit de horeca, retail en travelbranche. De productontwikkelaars worden bijgestaan door een professioneel team. Zij weten als geen ander waar ze de recepturen het beste kunnen bereiden en het mooiste kunnen verpakken. Want een mooie, innovatieve verpakking hoort bij een cadeautje. Bovendien blijft elke traktatie zo krakend vers en bewaart u de bakproducten probleemloos. Hoppe zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en dat is minstens net zo lekker als onze producten zelf. Hoppe bewijst: een klein koekje of hartige snack maakt een groot verschil.

Hoppe heeft een geweldig nieuw hartig concept: Hoppe Bites! Dit zijn heerlijke hartige snackjes voor bij een drankje, verpakt in een mooie en vooral hygiënische verpakking waarmee u uw gasten ook in deze tijden nog steeds kunt verwennen en ook extra kunt verrassen.

Weka kassasystemen

Eenvoudig QR-bestellen aan tafel
Door de maatregelen rondom de corona pandemie ben je als horeca ondernemer al veel omzet misgelopen. In de tijd dat je weer open mag, wil je dit natuurlijk ook optimaal benutten. Weka kassasystemen wil jou hierbij helpen! Een omzetverhogende bestel app is een onmisbare oplossing voor de horeca.

Corona zorgt voor een andere manier van leven én ondernemen. We maken ons klaar voor de 1,5-meter-economie met het QR-bestellen via MplusKASSA Order. Kies voor veiligheid en gezondheid, laat jouw gasten via hun eigen smartphone bestellen en betalen. Hiermee voorkom je zoveel mogelijk contact tussen de medewerker en de gast. Na het eenvoudig bestellen aan tafel via de QR-code, haalt de gast de bestelling op bij een afhaalpunt of wordt het door een medewerker gebracht.

De bestel app is direct gekoppeld aan de kassa en de keukenschermen. Dit zorgt voor inzicht, gemak én het scheelt tijd!

In 3 stappen QR-bestellen

1. Je zet op elke tafel een bordje met een korte uitleg en een unieke tafel QR-code. De gast kan deze code scannen op zijn smartphone. Zo komt hij veilig en automatisch in de bestel app. Het tafelnummer is direct gekoppeld door de unieke QR-code. Het is laagdrempelig, dus de gast hoeft niks te downloaden en geen account aan te maken.

2. De gast scrollt door jouw digitale menukaart, kiest wat hij wil en betaalt. De order komt vervolgens binnen bij de bar of keuken(schermen).

3. Kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf zijn bestelling kan pakken of laat de bestelling uitserveren. De order is direct verwerkt in de kassa en de keukenschermen.

 

Marvin's Horecamaatwerk

Het glas is weer halfvol! De horeca is weer open en wij hebben net als u uiteraard niet stilgezeten. Allerlei mooie nieuwe producten zijn aan ons assortiment toegevoegd:

U vindt het allemaal bij Marvin’s Horecamaatwerk!

Alles op maat!
Al onze producten kunnen op maat worden gemaakt en/of worden gepersonaliseerd met o.a. uw logo, tekst of foto. Bekijk ons nieuwe website met op-maat-gemaakte horecaproducten.

StiBON

StiBON is de oudste en meest gewaardeerde bieropleiding van Nederland, opgericht in 2009. Naast het overdragen van theoretische kennis speelt het gezamenlijk proeven en beschrijven van bieren een belangrijke rol tijdens de lessen. StiBON verzorgt zijn opleidingen onafhankelijk van brouwerijen of leveranciers.

“Het leven is te mooi om niet geleefd te worden. En dat het liefst met een mooi glas bier. Met veel plezier blijven we bierkenners opleiden, want er is meer dan genoeg te ontdekken en te genieten. Daarom zijn we ook met veel plezier aanwezig op de BBB van dit jaar” alsdus Henri Reuchlin van StiBON Bieropleidingen.

Reitsma Seafood

Op mijn eerste opmerking dat duurzaamheid ook in de visserij hot topic is valt Marja Reitsma, eigenaar van Reitsma Seafood, meteen met de deur in huis: “Kijk naar de hele discussie over de pulsvisserij, waarbij platvissen gevangen worden zonder enorme bijvangst van andere vissen en waarbij minder brandstof gebruikt wordt met minder CO2 uitstoot als gevolg. Een stuk duurzamer dus dan de traditionele visserij zou je zeggen. Ik was groot voorstander van deze methode, totdat ik een chefkok tegen kwam die helemaal anti was. In zijn ogen is gekweekte vis veel duurzamer en hij had er gegronde redenen voor. Inderdaad, gekweekte vis hoeft absoluut niet slecht te zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Zeeuwse Kingfish, dat een hele goede en duurzame manier van kweken hanteert, met zeewater, zonder antibiotica, zo dicht mogelijk bij de natuur. Het is gewoon moeilijk om je standpunt te verdedigen, want er is altijd iemand met een andere visie en met andere belangen. En dat is heel begrijpelijk. Maar feit is, zonder visvangst kunnen we niet. Daar is de visstand niet op gemaakt. We vissen bovendien ook niet de hele zee leeg, die quota zijn er niet voor niets. Dat is in Nederland en Europa goed geregeld. Van de vissen waar minder van zwemt, mag je simpelweg ook minder vangen. “

Subcategories

Image
Image

Joomla Theme

It is the best Joomla template in the market, because we have boosted the constructor so that you can create unlimited pages that are never the same.

Unitemplates

For 10 years we have created the best template for Joomla.