TASTE Summit

Dag 2 van BBB Maastricht staat in het teken van TASTE Summit. Het doel? Academici en chefs verbinden. Want samen kunnen zij zoveel meer. Kom én beleef editie 2019: ‘The value of a tasty region'. 'Added value for farmers, producers and restaurateurs.'

Over TASTE Summit 2019
Een succesvolle samenwerking tussen BBB Maastricht, Hotel Management School Maastricht en Beleefweek Limburg (de nationale parken De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg).

Focus op biologisch, lokale producten en producenten en ecosystemen. Oftewel de toekomst van Limburg als het gaat om duurzame voeding. Maar wel ‘lekkere’ voeding.

Sprekers
Wij zijn alvast super enthousiast over de volgende sprekers tijdens TASTE Summit.

Als iemand alles over smaak weet dan is het Peter Klosse, a.k.a. de ‘Smaakprofessor’, oprichter van de Academie voor Gastronomie, Lector Gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht, auteur van menig boek én eigenaar van luxe 5-sterren hotel Gastronomiqe De Echoput. Maar bovenal is hij de initiator van TASTE Summit. Daarom is zijn kraakheldere visie een must hear.

All vegan chef Aaron Adams uit Portland, ook wel bekend van Netflix docu ‘Live and let Live’. Hij ging van slager naar veganist. Benieuwd naar zijn ‘straight forward’ visie? Het gaat om puur en alleen werken met lokale producten. En hij vertelt ‘how to’.

Taste Summit 2018 : Peter Klosse vertelt...

Taste Summit 2018: Albert Kooy vertelt...